Aktiviteter • Fluekasteopplæring i Bendiksbukta på Odderøya onsdager kl. 17.15.  Dette er et tilbud til deg som vil lære fluekasting - gratis kurs, og utstyr får du låne.

  Tirsdag 12. oktober starter vi opp igjen med innendørs kurs i fluekasting. Ukentlig fra oktober til og med februar blir det kasting tirsdager fra 17.00 til 18.00 - gratis opplæring, og utstyr får du låne om du trenger.

  For konkurransekasterne så blir det trening i Odderøyhallen på torsdager fra 20.00 til 21.00 - velkommen også til nye kastere som vil være med. Utstyr får du låne

  Fra og med 12. oktober vil vi ha ukentlige møter etter fluekastetreninga på tirsdager. Det blir div. kurs, bilder og foredrag på Grønberg Sport

  Om ønskelig så møtes vi for fluebinding på lørdager i høst fra 11.00 til 15.00 i kjelleren på Grønberg Sport - hører gjerne fra dere om dette er noe å satse på?

 • 12. oktober kl. 18.30 "Fluefiskeutstyret .- hva er hva?" Vi prater litt om stang, snelle, snøre, og trener på de viktigste knutene. Dette er en kveld som dere nye fluefiskere bør få med dere.

  !7. oktober (søndag) - felles fisketur. Tid og sted kommer vi tilbake til.

  3 kvelder i november - Nybegynnerkurs i fluebinding med Johnny Andersson

  2. november - "Min sesong" med Stein

  9. november - "Min sesong" med Erlen Alexander - stikkord kveite og Femundsmarka (ikke nødvendigvis samme tur).

  21. November (søndag) - ny felles fisketur. Tid og sted kommer vi tilbake til.

  23. november - "Min sesong" med Stian Veggeland

  7. desember - Mats Christensen "Sjøørretfiske, og binding av mine beste fluemønstre"

  18. desember (lørdag) - siste møte før jul - det blir kake som vanlig, og en fin anledning til å ønske hverandre God jul.
 • .