Om oss

Grønberg Sport
Butikken ble etablert i 1980 av min far Kjell Grønberg. Modig gjort på en tid da det meste av innlandsfiske og laksefiske på Sørlandet lå nede pga sur nedbør. Kalking har som kjent fått liv i elver og vann igjen, og Sørlandet er nå et attraktivt område for sportsfiske. Grønberg Sport er en av få butikker i landet som kun selger fiskeutstyr. For å klare dette kreves det at du selv brenner for det du holder på med. Fiske er nødt til å være en lidenskap. Kompetanse, service og kvalitet er stikkord. Dette gjør at vi ofte blir brukt av våre leverandører til testing av nytt utstyr, før det slippes på markedet.

Som eneste forretning i landet tilbyr vi ukentlige fluekastekurs hele året. Fra april til oktober trener vi onsdag kveld i Bendiksbukta på Odderøya (vi har også egne kurs i Speykasting enhånds og tohånds). Her møter nybegynnere så vel som erfarne kastere, noe som har gjort at vi nå har det største kastemiljøet i Norge. Fra oktober til mars leier vi en stor idrettshall, og kan derfor trene innendørs i behagelig temperatur.  Fluebindekurs holder vi hele vinterhalvåret. Utstyrsdemoer holdes hele våren. Besøk en gang i uka av fiskeutstyrsleverandørene gjør det mulig å få testet og sammenliknet utstyr. Ønsker du å prøve Casting så har vi også her faste treninger

 

 

 

Hvem er vi?
Stein Grønberg


Jeg har drevet butikken siden 1987 sammen med min kone Heidi.
Har allsidig fiskeerfaring med fluefiske som hovedinteresse. Fisker alt fra steinbitt til laks og ørret.
Driver aktivt med konkurransekasting. Både casting og den nye formen for konkurransekasting med ordinært fiskeutstyr. Flere gull fra Nordisk mesterskap og NM og også gull, sølv og bronse fra VM fluekasting.
Som eneste forretning i landet arrangerer vi ukentlige kurs i fluekasting hele året - gratis.

Heidi L.G. Grønberg


HeidiHeidi er gift med Stein og har ansvaret for kontor og økonomi, men også aktiv i salg. Heidi skaper en god stemning i et mannsdominert miljø, og svinger gjerne fluestanga. Avhengig av friluftsliv og et lunt tyribål.